Huub Hannen Galerie op de KunstRAI 2024

Huub Hannen Galerie op de KunstRAI Amsterdam van 27 Maart tot en met 1 April 2024 Kom genieten van de bijzondere werken van Erik Buijs (solo), Anke Roder, Maartje Frenken, Marian van Esch, Danielle van Broekhoven, Pleun Moons, Onno Theelen en Ria Kremer. Wij zijn te vinden in stand 62. Mocht u interesse hebben in een gratis toegangskaart, stuur dan een email naar: galerie@huubhannen.nl De toegangskaarten zijn te gebruiken op alle dagen behalve op 27 Maart. We hopen u ook dit jaar weer te mogen begroeten op de kunstRAI! Huub Hannen

Huub Hannen Galerie op de PAN Amsterdam 2023

Huub Hannen Galerie heeft onder standnummer 50 een prachtige presentatie met nieuwe werken van onze kunstenaars.

Wij tonen bijzondere werken van Wim Claessen, Yvonne Mostard, Toon Laurense, Maartje Frenken, Carolein Smit, Erik Buijs, Mirjam Abraas, Simone van Bakel en Nikki Pelaez.

HUUB HANNEN GALERIE OP DE KUNSTRAI 2023

Welkom in onze stand op de KunstRAI in Amsterdam!

Van 3 t/m 7 Mei 2023 is de beurs te bezoeken in het RAI gebouw op het Europaplein in Amsterdam.
Huub Hannen Galerie heeft onder standnummer 69 een prachtige presentatie met de titel ‘Landscape Stories’.

Wij tonen een solopresentatie van het bijzondere werk van Danielle Van Broekhoven. Daarnaast tonen wij een verassende groepspresentatie met recente werken van de volgende kunstenaars; Anke Roder, Maartje Frenken, Marian van Esch, Anneke Wilbrink en Pleun Moons.

Art On Paper Amsterdam

Welkom in onze stand op de beurs: Art On Paper Amsterdam!

De beurs vindt plaats van donderdag 16 tot en met zondag 19 Maart in het iconische ronde Gashoudergebouw op het Westergas terrein in Amsterdam. Wij tonen prachtige recente kunstwerken op papier van Reinoud van Vught.

Wij zijn te vinden in stand 48.

PAN logo

PAN Amsterdam 2022

Wees welkom op de PAN Amsterdam van 20 t/m 27 November. De Huub Hannen Galerie toont een groeps-presentatie met werk van Wim Claessen, Toon Laurense, Yvonne Mostard, Carolein Smit, Maartje Frenken, Danielle van Broekhoven en Pascal Mestrom.
Wij zijn te vinden in stand 46.

Europaplein 20, 1078 GZ Amsterdam

KunstRAI 2022

Welkom in onze stand op de KunstRAI in Amsterdam!

Van woensdag 13 tot en met maandag 18 April 2022 is de beurs te bezoeken in het RAI gebouw op het Europaplein in Amsterdam.
We gaan dit jaar een solo-presentatie inrichten met het bijzondere werk van Maartje Frenken en we tonen een mooie groepspresentatie van de volgende kunstenaars; Anke Roder, Danielle van Broekhoven, Nikki Pelaez, Sonia Aniceto, Noortje Haegens en Tomas Hillebrand. Wees welkom in stand 64. Wij hopen u te mogen begroeten.

PAN logo

Pan Amsterdam 2021

Welkom in onze stand op de PAN Amsterdam!

Van Zondag 14 tot en met Zondag 21 November 2021 is de beurs te bezoeken in Hall 8 in het RAI gebouw op het Europaplein in Amsterdam.

Huub Hannen Galerie heeft onder standnummer 50 een prachtige presentatie met nieuwe werken van onze kunstenaars.

Wij tonen bijzondere werken van Wim Claessen, Yvonne Mostard, Toon Laurense, Maartje Frenken, Carolein Smit, Mirjam Abraas, Simone van Bakel en Winnifred Limburg.

KunstRai 2021

Ook dit jaar toont de Huub Hannen Galerie prachtige kunstwerken in een mooie stand! Een solopresentatie met werken van Anke Roder en een groepspresentatie met werken van Danielle van Broekhoven, Simone van Bakel, Nikki Pelaez, Hanneke Giezen en Erik Buijs. Wij hopen te mogen begroeten in stand 60. Voor meer informatie klik op deze link: KunstRAI 21

PAN logo

PAN Amsterdam 

De Huub Hannen Galerie toont een groeps-presentatie met werk van Wim Claessen, Toon Laurense, Yvonne Mostard, Carolein Smit, Mirjam Abraas, Simone van Bakel en Maartje Frenken.

Europaplein 20, 1078 GZ Amsterdam

Art The Hague

De Huub Hannen Galerie toont een solo-presentatie van Toon Laurense.

Fokker Terminal, Binckhorstlaan 249, 2516 BB Den Haag

KUNSTRAI

De KunstRAI viert in 2019 haar 35e editie! Tijdens de beurs tonen alle deelnemende galerieën hun hedendaagse autonome schilder- en beeldhouwkunst, fotografie en nieuwe media. De Huub Hannen Galerie toont een solo-presentatie van Erik Buijs en een groepspresentatie met werk van Danielle van Broekhoven, Nikki Pelaez, Maartje Frenken, Anke Roder, Mirjam Abraas en Noortje Haegens.

Bezoek ons in stand 80. Amsterdam RAI, Hal 7, ingang Wielingenstraat.