PAN logo

PAN Amsterdam 2022

Wees welkom op de PAN Amsterdam van 20 t/m 27 November. De Huub Hannen Galerie toont een groeps-presentatie met werk van Wim Claessen, Toon Laurense, Yvonne Mostard, Carolein Smit, Maartje Frenken, Danielle van Broekhoven en Pascal Mestrom. Wij zijn te vinden in stand 46. Europaplein 20, 1078 GZ Amsterdam

KunstRAI 2022

Welkom in onze stand op de KunstRAI in Amsterdam!

Van woensdag 13 tot en met maandag 18 April 2022 is de beurs te bezoeken in het RAI gebouw op het Europaplein in Amsterdam.
We gaan dit jaar een solo-presentatie inrichten met het bijzondere werk van Maartje Frenken en we tonen een mooie groepspresentatie van de volgende kunstenaars; Anke Roder, Danielle van Broekhoven, Nikki Pelaez, Sonia Aniceto, Noortje Haegens en Tomas Hillebrand. Wees welkom in stand 64. Wij hopen u te mogen begroeten.

PAN logo

Pan Amsterdam 2021

Welkom in onze stand op de PAN Amsterdam!

Van Zondag 14 tot en met Zondag 21 November 2021 is de beurs te bezoeken in Hall 8 in het RAI gebouw op het Europaplein in Amsterdam.

Huub Hannen Galerie heeft onder standnummer 50 een prachtige presentatie met nieuwe werken van onze kunstenaars.

Wij tonen bijzondere werken van Wim Claessen, Yvonne Mostard, Toon Laurense, Maartje Frenken, Carolein Smit, Mirjam Abraas, Simone van Bakel en Winnifred Limburg.

KunstRai 2021

Ook dit jaar toont de Huub Hannen Galerie prachtige kunstwerken in een mooie stand! Een solopresentatie met werken van Anke Roder en een groepspresentatie met werken van Danielle van Broekhoven, Simone van Bakel, Nikki Pelaez, Hanneke Giezen en Erik Buijs. Wij hopen te mogen begroeten in stand 60. Voor meer informatie klik op deze link: KunstRAI 21

PAN logo

PAN Amsterdam 

De Huub Hannen Galerie toont een groeps-presentatie met werk van Wim Claessen, Toon Laurense, Yvonne Mostard, Carolein Smit, Mirjam Abraas, Simone van Bakel en Maartje Frenken.

Europaplein 20, 1078 GZ Amsterdam

Art The Hague

De Huub Hannen Galerie toont een solo-presentatie van Toon Laurense.

Fokker Terminal, Binckhorstlaan 249, 2516 BB Den Haag

KUNSTRAI

De KunstRAI viert in 2019 haar 35e editie! Tijdens de beurs tonen alle deelnemende galerieën hun hedendaagse autonome schilder- en beeldhouwkunst, fotografie en nieuwe media. De Huub Hannen Galerie toont een solo-presentatie van Erik Buijs en een groepspresentatie met werk van Danielle van Broekhoven, Nikki Pelaez, Maartje Frenken, Anke Roder, Mirjam Abraas en Noortje Haegens.

Bezoek ons in stand 80. Amsterdam RAI, Hal 7, ingang Wielingenstraat.