VERZENDEN/OPHALEN
De items in de webshop kunnen worden verzonden of ze kunnen worden opgehaald in de Galerie op afspraak. Adres; Huub Hannen Galerie, Boschstraat 50, 6211 AX Maastricht

VERZENDKOSTEN
We streven ernaar om uw bestelling binnen 3 - 10 werkdagen na ontvangst van betaling op het door u opgegeven adres af te leveren in Nederland. Omdat wij voor de verzending van Post NL afhankelijk zijn kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele vertragingen tijdens het transport van de bestelde producten. Zodra we uw pakket verstuurd hebben ontvangt u van ons een e-mail met Track & Trace nummer. Op die manier weet u wanneer het pakketje kunt verwachten.

Nederland
_ pakketpost  0 tot 10kg € 7,00
_ pakketpost 10 tot 30kg € 13,50
_ gratis verzending vanaf € 300

België/Duitsland
_ pakketpost  0 tot 10kg € 25,00
_ pakketpost 10 tot 30kg  € 35,00
_ gratis verzending vanaf € 300

Kunstwerken die vanwege formaat niet verzonden kunnen worden via PostNL worden door eigen vervoer-service van de Huub Hannen Galerie op afspraak geleverd.

KUNSTKOOP REGELING
De Huub Hannen Galerie heeft een eigen kunstkoop regeling die u de mogelijkheid geeft om een kunstwerk in renteloze termijnen af te betalen.
Dit is mogelijk bij kunstwerken boven de 600 euro.
Mocht u dat willen dan graag even telefonisch of via email contact met ons opnemen dan bespreken we de mogelijkheden.

RETOURNEREN
Wanneer een product niet aan uw verwachtingen voldoet, mag u het binnen 8 dagen na ontvangst terugsturen. Zodra het bestelde item in oorspronkelijke staat is ontvangen, wordt het aankoopbedrag excl de verzendkosten teruggestort op uw rekening. De verzendkosten voor het terugsturen van het pakket zijn voor eigen rekening.
Graag even telefonisch of via email contact met ons opnemen, dan weten wij dat wij het pakketje terug kunnen verwachten.
U kunt het pakket terugsturen naar ons post-adres:
Huub Hannen
Slimstraat 68
5071 EM Udenhout

RUILEN
U kunt een artikel in sommige gevallen ook ruilen.
Mocht u dat willen dan graag even telefonisch of via email contact met ons opnemen dan bespreken we de mogelijkheden.

KLACHTEN
Indien u niet tevreden bent over uw aankoop neem dan telefonisch of via e-mail contact op. Wij streven naar 100% tevredenheid.