Boskat

EXPOSITIE ‘TIJDENS TEFAF’ IN DE ANDRIESKAPEL MAASTRICHT

De HUUB HANNEN GALERIE presenteert tijdens de Tefaf werk van kunstenaars Carolein Smit, Sabine Lintzen, Frits Achten en Onno Theelen in de Andrieskapel in Maastricht. De expositie is te bezoeken van 9 t/m 17 maart 2024 Adres: Andriespoort 11, Maastricht Open: 9 t/m 17 maart dagelijks van 12 tot 17 uur

Huub Hannen Galerie op de PAN Amsterdam 2023

Welkom in onze stand op de PAN Amsterdam!

Van Zondag 19 tot en met Zondag 26 November 2023 is de beurs te bezoeken in het RAI gebouw op het Europaplein in Amsterdam. Dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur.

Huub Hannen Galerie heeft onder standnummer 50 een prachtige presentatie met nieuwe werken van onze kunstenaars.

Wij tonen bijzondere werken van Wim Claessen, Yvonne Mostard, Toon Laurense, Maartje Frenken, Carolein Smit, Erik Buijs, Mirjam Abraas, Simone van Bakel en Nikki Pelaez.

Ontdekkingsreizigers van de fantasie

Ontdekkingsreizigers van de fantasie

De Huub Hannen Galerie organiseert een prachtige tentoonstelling in de Andries Kapel in Maastricht van 22 September t/m 1 Oktober!
In de prachtige kapel en de aansluitende tuin tonen wij recente werken van drie beeldhouwers; Erik Buijs, Nicolas Dings en Carolein Smit.
De tentoonstelling is elke dag geopend van 12 tot 17 uur.
Andries Kapel, Andriespoort 11 in Maastricht.
Wees welkom!

DE HUUB HANNEN GALERIE OP DE KUNSTRAI 2023

Wij tonen dit jaar een solopresentatie van het bijzondere werk van Danielle Van Broekhoven. Daarnaast tonen wij een verassende groepspresentatie met recente werken van de volgende kunstenaars; Anke Roder, Maartje Frenken, Marian van Esch, Anneke Wilbrink en Pleun Moons.
Wees welkom in stand 69!

Vieren en Brevieren

‘Vieren en Brevieren’
De Huub Hannen Galerie organiseert een prachtige tentoonstelling in de Andries Kapel in Maastricht van 4 t/m 12 Juni!
In de prachtige kapel en de aansluitende tuin tonen wij recente werken van drie beeldhouwers; Erik Buijs, Nicolas Dings en Carolein Smit.
De tentoonstelling is elke dag geopend (ook met Pinksteren) van 12 tot 18 uur. De opening zal plaatsvinden op zaterdag 4 juni (in aanwezigheid kunstenaars ) om 15.00 uur. Andries Kapel, Andriespoort 11 in Maastricht.
Wees welkom!

Galerie

De Huub Hannen Galerie is verhuisd

Na 12 mooie jaren in Maastricht is de Huub Hannen Galerie verhuisd naar Udenhout. De galerie doet mee aan de nationaal bekende kunstbeurzen, zoals de PAN en de KunstRai. En er worden speciale exposities georganiseerd op bijzondere locaties. Natuurlijk wordt u van alle activiteiten op de hoogte gehouden via onze nieuwsbrief en op sociale media!

Huub Hannen Galerie op de PAN Amsterdam

Vanaf Zondag 24 November tot en met Zondag 1 December neemt de Huub Hannen Galerie deel aan de PAN Amsterdam 2019 – Huub Hannen stand 49.
Wij tonen werken van Toon Laurense, Carolein Smit, Wim Claessen, Mirjam Abraas, Yvonne Mostard, Simone van Bakel en Maartje Frenken.
PAN Amsterdam – RAI – Europaplein 20 – Amsterdam

Toon Laurense op Art The Hague

Nikki Pelaez in Museum Land van Valkenburg

Solo-tentoonstelling van Nikki Pelaez in Museum Land van Valkenburg. Grotestraat Centrum 31, Valkenburg.

wittem nieuws

Kunstdagen Wittem

In 2019 bestaat het Vrouwenkiesrecht in Nederland 100 jaar. Dit thema is de aanleiding om 100 vrouwelijke kunstenaars uit te nodigen voor deze tentoonstelling. Zij stellen ieder een uniek werk beschikbaar voor deze tentoonstelling.  Vijf kunstenaars van de Huub Hannen Galerie doen mee aan deze tentoonstelling: Danielle van Broekhoven, Mirjam Abraas, Yvonne Mostard, Nikki Pelaez en Anke Roder. Kloosterbibliotheek Wittem, Wittemer Allee 32

van 6 t/m 29 september

mirjam nieuws

Mirjam Abraas in Kasteel Groeneveld in Baarn

Kasteel Groeneveld in Baarn toont deze zomer in samenwerking met de Huub Hannen Galerie de grafiettekeningen op paneel van Mirjam Abraas. De expositie is te bezoeken van 7 Juli t/m 30 Augustus.

Klik hier voor informatie

wim nieuws

Wim Claessen op de Biennale in Genua

Het prachtige werk van Wim Claessen is te zien op de Genua Biennale in het Pallazzo Ducale van 20 Juli t/m 30 Augustus.

Latitudes of Art 1V. Netherlands and Italy. Water and Light.

i.s.m. Galerie Rogger Katwijk Amsterdam

itemyvonne

Yvonne Mostard in het IKOB in Eupen

Het werk van Yvonne Mostard is te zien in het IKOB, museum voor hedendaagse kunst in Eupen, België. Van 3 Juli t/m 29 September.

IKOB – Rotenberg 12b – 4700 Eupen

voetjes Nikki

Amuse

In deze tentoonstelling zullen kunstwerken van meer dan 60 kunstenaars worden getoond. Ieder kunstwerk wordt aangeboden voor eenzelfde sympathieke prijs van € 300,-

Anke Roder, Harm-Jan Boven, Judith Krebbekx, Maartje Frenken, Mirjam Abraas, Toon Laurense, Wim Claessen, Noortje Haegens, Marie-Josee Comello, Yvonne Mostard, Nikki Pelaez (foto) e.a. doen mee aan deze sympathieke tentoonstelling in Galerie Wilms in Venlo.

Anke Galerie de vis

Anke Roder expo reis Japan

Anke Roder exposeert nieuwe werken naar aanleiding van haar Japanse reis in Galerie de Vis in Harlingen. 13 Juli t/m 31 Augustus.

anke nieuws

Anke Roder in ARTVARK Haarlem

ARTVARK presenteert een kunstevent met tal van kunstenaars, schrijvers en illustratoren in Haarlem.

Ook het werk van Anke Roder is daar te zien. Van 29 Juni t/m 28 Juli.

Beatles monument gemaakt door Nicolas Dings

In 2014, 50 jaar nadat the Beatles in Hillegom hadden opgetreden  ontstond het idee om ter herinnering aan dit optreden, een herinnering in de vorm van een kunstwerk te realiseren. Nu is bijzonder geslaagde Beatles monument van ontwerper Nicolas Dings permanent te zien in het van Nispenpark aan de Hoofdstraat in Hillegom.

Anke Roder in de Ketelfactory Schiedam

Anke Roder in De Ketelfactory Schiedam

Tentoonstelling; ‘STIL’
Te bezoeken tot 14 juli 2019
Groepstentoonstelling met 64 speciaal gemaakte werken over stilte.
Deelnemende kunstenaars Anke Roder, Marina Abramovic, Jan Andriesse, Herman de Vries, Niek Hendrix e.v. a.

Ketelfactory

danielle museum belvedere

Danielle van Broekhoven in museum Belvedere

Van 20 April t/m 22 September zijn er vier werken van Danielle van Broekhoven te zien in Museum Belvedere in Heerenveen.

Museum Belvedere.

Danielle in Willem Twee

Danielle van Broekhoven in Kunstruimte Willem Twee

Expositie in Kunstruimte Willem Twee in Den Bosch met als thema ‘de natuur’. Van 1 Juni t/m 7 Juli. Er hangen werken van verschillende Brabantse kunstenaars waaronder een prachtig doek van Danielle van Broekhoven.

Von Menschen und Tieren

Tentoonstelling ‘Von Menschen und Tieren’ met werk van Corjan Nodelijk, Nikki Pelaez en Tamara Muller. Galerie am Dom Wetzlar in samenwerking met Galerie Artlantis Bad Homburg, Duitsland.