Huub Hannen Galerie op de PAN Amsterdam

Vanaf Zondag 24 November tot en met Zondag 1 December neemt de Huub Hannen Galerie deel aan de PAN Amsterdam 2019 – Huub Hannen stand 49. Wij tonen werken van Toon Laurense, Carolein Smit, Wim Claessen, Mirjam Abraas, Yvonne Mostard, Simone van Bakel en Maartje Frenken. PAN Amsterdam – RAI – Europaplein 20 – Amsterdam

Toon Laurense op Art The Hague

Nikki Pelaez in Museum Land van Valkenburg

Solo-tentoonstelling van Nikki Pelaez in Museum Land van Valkenburg. Grotestraat Centrum 31, Valkenburg.

wittem nieuws

Kunstdagen Wittem

In 2019 bestaat het Vrouwenkiesrecht in Nederland 100 jaar. Dit thema is de aanleiding om 100 vrouwelijke kunstenaars uit te nodigen voor deze tentoonstelling. Zij stellen ieder een uniek werk beschikbaar voor deze tentoonstelling.  Vijf kunstenaars van de Huub Hannen Galerie doen mee aan deze tentoonstelling: Danielle van Broekhoven, Mirjam Abraas, Yvonne Mostard, Nikki Pelaez en Anke Roder. Kloosterbibliotheek Wittem, Wittemer Allee 32

van 6 t/m 29 september

mirjam nieuws

Mirjam Abraas in Kasteel Groeneveld in Baarn

Kasteel Groeneveld in Baarn toont deze zomer in samenwerking met de Huub Hannen Galerie de grafiettekeningen op paneel van Mirjam Abraas. De expositie is te bezoeken van 7 Juli t/m 30 Augustus.

Klik hier voor informatie

wim nieuws

Wim Claessen op de Biennale in Genua

Het prachtige werk van Wim Claessen is te zien op de Genua Biennale in het Pallazzo Ducale van 20 Juli t/m 30 Augustus.

Latitudes of Art 1V. Netherlands and Italy. Water and Light.

i.s.m. Galerie Rogger Katwijk Amsterdam

itemyvonne

Yvonne Mostard in het IKOB in Eupen

Het werk van Yvonne Mostard is te zien in het IKOB, museum voor hedendaagse kunst in Eupen, België. Van 3 Juli t/m 29 September.

IKOB – Rotenberg 12b – 4700 Eupen

voetjes Nikki

Amuse

In deze tentoonstelling zullen kunstwerken van meer dan 60 kunstenaars worden getoond. Ieder kunstwerk wordt aangeboden voor eenzelfde sympathieke prijs van € 300,-

Anke Roder, Harm-Jan Boven, Judith Krebbekx, Maartje Frenken, Mirjam Abraas, Toon Laurense, Wim Claessen, Noortje Haegens, Marie-Josee Comello, Yvonne Mostard, Nikki Pelaez (foto) e.a. doen mee aan deze sympathieke tentoonstelling in Galerie Wilms in Venlo.

Anke Galerie de vis

Anke Roder expo reis Japan

Anke Roder exposeert nieuwe werken naar aanleiding van haar Japanse reis in Galerie de Vis in Harlingen. 13 Juli t/m 31 Augustus.

anke nieuws

Anke Roder in ARTVARK Haarlem

ARTVARK presenteert een kunstevent met tal van kunstenaars, schrijvers en illustratoren in Haarlem.

Ook het werk van Anke Roder is daar te zien. Van 29 Juni t/m 28 Juli.

Beatles monument gemaakt door Nicolas Dings

In 2014, 50 jaar nadat the Beatles in Hillegom hadden opgetreden  ontstond het idee om ter herinnering aan dit optreden, een herinnering in de vorm van een kunstwerk te realiseren. Nu is bijzonder geslaagde Beatles monument van ontwerper Nicolas Dings permanent te zien in het van Nispenpark aan de Hoofdstraat in Hillegom.

Anke Roder in de Ketelfactory Schiedam

Anke Roder in De Ketelfactory Schiedam

Tentoonstelling; ‘STIL’
Te bezoeken tot 14 juli 2019
Groepstentoonstelling met 64 speciaal gemaakte werken over stilte.
Deelnemende kunstenaars Anke Roder, Marina Abramovic, Jan Andriesse, Herman de Vries, Niek Hendrix e.v. a.

Ketelfactory

danielle museum belvedere

Danielle van Broekhoven in museum Belvedere

Van 20 April t/m 22 September zijn er vier werken van Danielle van Broekhoven te zien in Museum Belvedere in Heerenveen.

Museum Belvedere.

Danielle in Willem Twee

Danielle van Broekhoven in Kunstruimte Willem Twee

Expositie in Kunstruimte Willem Twee in Den Bosch met als thema ‘de natuur’. Van 1 Juni t/m 7 Juli. Er hangen werken van verschillende Brabantse kunstenaars waaronder een prachtig doek van Danielle van Broekhoven.

Von Menschen und Tieren

Tentoonstelling ‘Von Menschen und Tieren’ met werk van Corjan Nodelijk, Nikki Pelaez en Tamara Muller. Galerie am Dom Wetzlar in samenwerking met Galerie Artlantis Bad Homburg, Duitsland.